Schedules

Here you will find the schedules for the meals, special activities and when your favorite DJs will be playing!

Day Schedule

The schedule below may subject to change. Some items may change based on weather conditions during the event. Any changes during the event will be announced.

Thursday 16th May

17:00 – 06:00

14 hours of non-stop music

15:00

Check-in Opens! (Please bring valid ID with you)


16:30

The Marathon Begins!


18:00 - 20:00

Dinner (Set menu)


21:00 - 22:00

Welcome Drinks!


* Unlimited water, tea, coffee, snacks & fresh fruits will be made available at all times.

Friday 17th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

12:00 - 14:00

Breakfast (buffet)


14:00

Check-in Opens! (Please bring valid ID with you)


18:00 - 20:00

Dinner (Set menu)


* Unlimited water, tea, coffee, snacks & fresh fruits will be made available at all times.

Saturday 18th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

12:00 - 14:00

Breakfast (buffet)


18:00 - 20:00

Dinner (set menu)


00:00 - 02:00

Chocolate Fountain!


* Unlimited water, tea, coffee, snacks & fresh fruits will be made available at all times.

Sunday 19th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

12:00 - 14:00

Breakfast (buffet)


18:00 - 20:00

Dinner (set menu)


22:00 - 02:00

Outdoor Barbecue!


* Unlimited water, tea, coffee, snacks & fresh fruits will be made available at all times.

Monday 20th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

12:00 - 14:00

Breakfast (buffet)


12:00


Ticket passes that ends Monday, please check out by this time! You may keep luggages with you or leave with reception while having breakfast.


18:00 - 20:00

Dinner (set menu)


00:00 - 02:00

Secret Surprise!


* Unlimited water, tea, coffee, snacks & fresh fruits will be made available at all times.

Tuesday 21st May

The End…

08:30 - 12:00

Final Breakfast (buffet)


12:00

Please check out by this time!


12:05+

Thank you & farewell... until the next time...!!!

Food, beverages & allergy notice:-

Please be advised that food served during the event may contain these ingredients: milk, corn, eggs, wheat, soybean, gluten, peanuts, other nut products, fish and shellfish. This list is not exhaustive.

If you have any allergies or special dietary requirements, please tell us as soon as possible and what we would need to do if any severe allergic reaction occurs.

Whilst every care and planning are being taken to meet your dietary requirements, ChillZouk cannot be held responsible for any possible allergies during the event.

DJ Schedule

DJ Schedule

* Please note, music will be playing during meal times from a playlist.

 

12:00 - 14:00 (2hr)

14:00 - 15:00 (1.0hr)

15:00 - 16:30 (1.5hr)

16:30 - 18:00 (1.5hr)

18:00 - 20:00 (2hr)

20:00 - 21:30 (1.5hr)

21:30 - 23:00 (1.5hr)

23:00 - 00:00 (1hr)

00:00 - 01:00 (1hr)

01:00 - 02:00 (1hr)

02:00 - 03:00 (1hr)

03:00 - 04:00 (1hr)

04:00 - 05:00 (1hr)

05:00 - 06:00 (1hr)

Thursday 16th May

17:00 – 06:00

13 hours of non-stop music

-

-

-

-

Dinner*

DJ Sens

DJ Alexx & DJ Xearo

DJ Viking

DJ RHINO

DJ Mesmes

DJ Viking

DJ Alexx

DJ Xearo

DJ RHINO

Friday 17th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

Breakfast*

DJ Xearo

DJ Mesmes

DJ Viking

Dinner*

DJ Pavel

DJ Sens

DJ Craanky

DJ Pavel

DJ Alexx

DJ Ondra

DJ Alin

DJ Pavel

DJ Ondra

Saturday 18th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

Breakfast*

DJ Viking

DJ Alexx

DJ Ondra

Dinner*

DJ Viking

DJ Mesmes

DJ Pavel

DJ Viking

DJ Pavel

DJ Alexx

DJ Xearo

DJ Ondra

DJ Pavel

Sunday 19th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

Breakfast*

DJ Baui

DJ Craanky

DJ Alexx

Dinner*

DJ Pavel

DJ Ondra

DJ Xearo

DJ Alexx

DJ Pavel

DJ Ondra

DJ Baui

DJ Pavel

DJ Viking

Monday 20th May

12:00 – 06:00

18 hours of non-stop music

Breakfast*

DJ Mesmes

DJ RHINO

DJ Xearo

Dinner*

DJ Alin

DJ RHINO

DJ Sens

DJ Mesmes

DJ Xearo

DJ Alin

DJ RHINO

DJ Viking

DJ Xearo